Vrijstellingen voor kmo-portefeuille audit

In de volgende gevallen, kunt u, als dienstverlener, genieten van vrijstellingen:

Kwaliteitscertificaten

De dienstverlener die houder is van een Qfor kwaliteitscertificaat of een ISO 9001 erkenning met in de scope opleiding en/of advies krijgt vrijstellingen voor de vereisten 'Activiteit', 'Bewijs van ervaring' en 'Klanttevredenheid'. Opleiding en/of advies moeten tot de hoofdactiviteiten van de organisatie behoren.

Concrete voordelen van uw Qfor- of ISO 9001-erkenning

Minder Tijd

U moet enkel de vereisten waarvoor u geen vrijstelling geniet positief doorlopen.

Minder kosten

U geniet van een interessante korting op uw Qfor en ISO-audit, indien u deze audits combineert met een kmop-audit.

Meer waarde

U geniet van alle voordelen en erkenningen van het Qfor en/of ISO 9001 kwaliteitslabel!

Uw organisatie wil de audits voor de kmo-portefeuille én Qfor of ISO 9001 in één audit groeperen ?

U kan uw kmop- combineren met uw Qfor en/of ISO-erkenning in één gezamenlijke audit bekomen. In dat geval kunt u niet alleen de vrijstellingen genieten die hierboven vermeld zijn, maar eveneens een korting bekomen op de prijs van de Qfor of ISO-audit. Bovendien geeft het Qfor-kwaliteitslabel ook toegang tot samenwerkingen met bepaalde sectoren/federaties zoals onder andere de voedings- of veiligheidssector.

Andere vrijstellingen

Uw bedrijf is lid van BIBF, IAB en/of IBR

De dienstverlener die lid is van BIBF, IAB en/of IBR krijgt vrijstellingen voor de vereiste 'Integriteit' en, beperkt tot de pijler advies, voor de vereisten 'Activiteit' en 'Bewijs van ervaring'.

U bent een startende organisatie

Starters genieten een vrijstelling voor de vereisten “Bewijs van ervaring” en "klanttevredenheid". Indien de overige vereisten positief beoordeeld worden, krijgt de starter een erkenning voor twee jaar. Binnen deze periode van twee jaar dient de startende dienstverlener een positieve beoordeling te behalen voor de vereisten waarvoor hij initieel een vrijstelling had verkregen. De dienstverlener moet enkel de vereisten waarvoor hij geen vrijstelling geniet positief doorlopen. De kost voor deze audit wordt berekend op basis van het door Agentschap Innoveren en Ondernemen opgelegde tijdsrooster.

Vragen over mogelijke vrijstellingen of een combinatieaudit Kmop-Qfor? Bel ons op 02 414 25 00.

Concreet, betekent dit voor u:

Minder voorbereiding: u moet enkel de vereisten waarvoor u geen vrijstelling geniet positief doorlopen. Onze online cursus ter voorbereiding van een succesvolle audit is opgesplitst in modules per vereiste, zodanig dat u enkel de vereisten die van toepassing zijn voor u kunt doornemen. Word lid van de academy.

Minder kosten: De kost voor deze audit wordt berekend op basis van het door Agentschap Innoveren en Ondernemen opgelegde tijdsrooster en uurtarief. Vraag online uw vrijblijvende offerte aan of bel ons op 02 414 25 00 indien u meer vragen hebt.

HULP NODIG?